بامیه ...............300گرم
پیاز .................1عدد
گوشت خورشتی .........به میزان لازم
رب ........................2ق غ
ابغوره ....................2ق غ
پیاز رو تفت میدیم گوشت رو بهش اضافه میکنیم به همرا کمی دارچین ورب ونمک وفلفل
وقتی رب روهم تفت دادیم (رنگ رب روشن شد)اب رو بهش اضافه میکنیم تا گوشتمون بپزه (من اب قلم اضافه کردم )
بامیه رو هم 15توی اب نمک میپزیم و بعد سرخ میکنیم ووقتی گوشتمون پخت اضافه میکنیم وابغوره راهم اضافه میکنیم تا موادمون باهم بجوشن ودرواقع جابیفته
نکاتی که هست :
بامیه رو هیچ وقت خرد نکنید چون خورشتتون کاملا لزج میشه
همیشه نمک رو اول اضافه کنیئد تا به خورد گوشت بره وخوشمزه بشه
بهتره پیازرو رنده کنید
اب هم بهتره اب جوش سرد شده باشه که اضافه میکنید ومقدارش هم 2لیوان هست
نظرات شما عزیزان:
موضوعات مرتبط: خورش ، ،