خورش بامیه

 

بامیه ...............300گرم

پیاز .................1عدد

گوشت خورشتی .........به میزان لازم

رب ........................2ق غ

ابغوره ....................2ق غ

پیاز رو تفت میدیم گوشت رو بهش اضافه میکنیم به همرا کمی دارچین ورب ونمک وفلفل

وقتی رب روهم تفت دادیم (رنگ رب روشن شد)اب رو بهش اضافه میکنیم تا گوشتمون بپزه (من اب قلم اضافه کردم )

بامیه رو هم 15توی اب نمک میپزیم  و بعد سرخ میکنیم ووقتی گوشتمون پخت اضافه میکنیم وابغوره راهم اضافه میکنیم تا موادمون باهم بجوشن ودرواقع جابیفته

نکاتی که هست :

بامیه رو هیچ وقت خرد نکنید چون خورشتتون کاملا لزج میشه

همیشه نمک رو اول اضافه کنیئد تا به خورد گوشت بره وخوشمزه بشه

بهتره پیازرو رنده کنید

اب هم بهتره اب جوش سرد شده باشه که اضافه میکنید ومقدارش هم 2لیوان هست

 

 


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:






موضوعات مرتبط: خورش ، ،

تاريخ : دو شنبه 22 مهر 1398 | 11:18 | نویسنده : سارا |
.: Weblog Themes By VatanSkin :.